Láttad már?
GLS csomagpont
Ki van még itt
Jelenleg 30 vendég 
nézelődik nálunk.
Társoldalaink
Juhar Vendégház

Nyereményfigyelõ

Adatvédelem

Az AUTO-TRADE'91 Kft.

külső adatvédelmi tájékoztatója

(az originalstore.hu webshopban olvasható tájékoztató)

 

Az AUTO-TRADE'91 Kft. (székhely: 3100 Salgótarján, Szérűskert utca 120., Cégjegyzékszáma: 12-09-003603, adószám: 12578144-2-12, telefonszám: Skoda és Fiat szalon: 32/512-243, Skoda szerviz: 32/512-244, e-mail: skodaert@autotrade91kft.hu; autotrade@globonet.hu, önállóan képviseli: Szviták Tamás ügyvezető, adatvédelmi tisztviselő: Dr. Bölcskei Krisztián, info@adatvedelmiauditor.hu), mint adatkezelő ezúton tájékoztatja Önt összefoglalóan és röviden az általa az originalstore.hu webshopban végzett adatkezelési tevékenységekről és egyéb releváns tényekről.

 

Adatkezelő felhívja a tisztelt érintettek figyelmét, hogy

 

  • az érintettek jogaikkal (a hozzáférés joga, a helyesbítés joga, a törléshez való jog és az „elfeledtetéshez” való jog, az adatok zároláshoz/korlátozáshoz való jog, tiltakozáshoz való jog, az adathordozhatósághoz való jog, részletesen lásd a tájékoztató végén) a skodaert@autotrade91kft.hu; autotrade@globonet.hu e-mail címre, vagy Adatkezelő más elérhetőségre küldött nyilatkozattal tehetik meg, továbbá jogaik megsértése esetén fordulhatnak panasszal a hatósághoz (mindenkori elérhetőséget lásd: NAIH, www.naih.hu) vagy a lakóhely szerint illetékes bírósághoz és sérelemdíjat követelhetnek. Adatkezelő felhívja az érintettek figyelmét, hogy joggyakorlásuknak lehetnek feltételei, valamint korlátai egy-egy adatkezeléssel kapcsolatban, amely tényezőket az Adatkezelő vizsgálni köteles az érintettek joggyakorlása esetén. Abban az esetben, ha egy jogával az érintett adott adatkezelés kapcsán nem élhet, úgy a joggyakorlást kizáró/korlátozó ténybeli és/vagy jogi indokokról az Adatkezelő írásban (ide értve az elektronikus utat is) tájékoztatja az érintettet és arról nyilvántartást vezet.

 

  • az Adatkezelő az informatikai védelemmel kapcsolatos feladatai körében gondoskodik különösen:
    • az adatkezeléshez használt eszközök (a továbbiakban: adatkezelő rendszer) jogosulatlan személyek általi hozzáférésének megtagadásáról,
    • az adathordozók jogosulatlan olvasásának, másolásának, módosításának vagy eltávolításának megakadályozásáról,
    • az adatkezelő rendszerbe a személyes adatok jogosulatlan bevitelének, valamint az abban tárolt személyes adatok jogosulatlan megismerésének, módosításának vagy törlésének megakadályozásáról,
    • az adatkezelő rendszerek jogosulatlan személyek általi, adatátviteli berendezés útján történő használatának megakadályozásáról,
    • arról, hogy az adatkezelő rendszer használatára jogosult személyek kizárólag a hozzáférési engedélyben meghatározott személyes adatokhoz férjenek hozzá,
    • arról, hogy ellenőrizhető és megállapítható legyen, hogy a személyes adatokat adatátviteli berendezés útján mely címzettnek továbbították vagy továbbíthatják, illetve bocsátották vagy bocsáthatják rendelkezésére
    • arról, hogy utólag ellenőrizhető és megállapítható legyen, hogy mely személyes adatokat, mely időpontban, ki vitt be az adatkezelő rendszerbe
    • a személyes adatoknak azok továbbítása során vagy az adathordozó szállítása közben történő jogosulatlan megismerésének, másolásának, módosításának vagy törlésének megakadályozásáról
    • arról, hogy üzemzavar esetén az adatkezelő rendszer helyreállítható legyen.
    • arról, hogy az adatkezelő rendszer működőképes legyen, a működése során fellépő hibákról jelentés készüljön, továbbá a tárolt személyes adatokat a rendszer hibás működtetésével sem lehessen megváltoztatni.

 

  • az egyes adatkezelések részletesebb magyarázatai az Adatkezelő székhelyén/telephelyén papír alapon is megtalálhatók, valamint kérésre az Adatkezelő elektronikusan is megküldi az érintett számára.

 

  • profilalkotás egyik adatkezelés vonatkozásában sem történik.

 

  • adatközlés harmadik fél felé adott adatkezelés vonatkozásában történhet, amelyet az adott adatkezelés részletes tájékoztatója fogalmaz meg és amennyiben bármely, alább meghatározott adatkezelés során kezelt adat vonatkozásában adatközlés történik, úgy az adatközlés címzettje (adatkezelő vagy adatfeldolgozó) a II. sz. mellékletben került megnevezésre.

 

  • cookie-tájékoztató külön került meghatározásra.

 

  • az alábbi összefoglalás kizárólag az Adatkezelő webshopon keresztül végzett adatkezeléseit tartalmazza, és Adatkezelő felhívja a figyelmet arra, hogy más módon, csatornán keresztül végez további adatkezeléseket, amelyekről külön nyújt tájékoztatást.

 

Egyszeri információkérés- és adás adatkezelésének összefoglaló táblázata

Cél

Jogalap

Érintettek

Adatkategória

Időtartam

Mód

Forrás

az érintett számára megfelelő információ nyújtása és ezzel összhangban a kapcsolattartás

önkéntes hozzájárulás vagy jogszabályi köt. teljesítése, vagy megállapodáson alapul, vagy jogos érdek vagy létfontosságú érdek

Minden természetes személy, ideértve egy szervezet nevében eljáró képviselőt is, aki az Adatkezelővel kapcsolatba kerül és az Adatkezelőtől információt kér/kap

Lásd részletesen az adatkezelés tájékoztatójában/leírásában

cél megvalósulásáig, vagy törlési kérelemig, vagy

jogszabályban meghatározott határidőben, vagy

elévülési időben, vagy jogos érdek megszűnéséig

elektronikusan és/vagy papír alapon, manuálisan történik

Érintettek

 

Érintettel történő folyamatos, rendszeres kapcsolattartás során kezelt adatok összefoglaló táblázata

Cél

Jogalap

Érintettek

Adatkategória

Időtartam

Mód

Forrás

az érintettel történő kapcsolattartás, felmerülő kérdések, kérések és egyebek megválaszolása, megoldása

önkéntes hozzájárulás vagy jogszabályi köt. teljesítése, vagy megállapodáson alapul, vagy jogos érdek vagy jogszabályi kötelezettség, vagy létfontosságú érdek

Minden természetes személy, ideértve szervezet nevében, képviseletében eljáró természetes személyt is, aki az egyszeri információkérésen túl folyamatosan, vagy rendszeresen kapcsolatot tart az Adatkezelővel

Lásd részletesen az adatkezelés tájékoztatójában/leírásában

cél megvalósulásáig, vagy törlési kérelemig, vagy

jogszabályban meghatározott határidőben, vagy

elévülési időben, vagy jogos érdek megszűnéséig

elektronikusan és/vagy papír alapon, manuálisan történik

Érintettek

 

Hírlevél küldésével kapcsolatos adatkezelés összefoglaló táblázata

Cél

Jogalap

Érintettek

Adatkategória

Időtartam

Mód

Forrás

címzett teljes körű általános, vagy személyre szabott és rendszeres tájékoztatása az Adatkezelő legújabb akcióiról, eseményeiről, híreiről

önkéntes hozzájáruláson alapul

Minden természetes személy, aki az Adatkezelő híreiről, akcióiról, kedvezményeiről rendszeresen értesülni kíván, ezért személyes adatainak megadásával a hírlevél szolgáltatásra feliratkozik

Név, e-mail cím, IP cím

Leiratkozásig

feliratkozás elektronikusan vagy papír alapon, manuálisan

küldés elektronikusan, automatizáltan

leiratkozás elektronikusan vagy papír alapon, manuálisan történik.

 

Érintettek

 

Weboldalra történő regisztrációval kapcsolatos adatkezelés összefoglaló táblázata

Cél

Jogalap

Érintettek

Adatkategória

Időtartam

Mód

Forrás

az érintett adatainak rögzítése, jogosultságainak, kedvezményeinek, hozzáférésének megadása, érvényesítése, ellenőrzése, a szolgáltatások igénybe vételének megkönnyítése, valamint a kapcsolattartás

önkéntes hozzájárulás

Minden természetes személy, aki az adatkezelő weboldalára önkéntesen, személyes adatainak megadásával regisztrál

lásd részletesen a weboldalon

érintett kérésére törlésig, vagy jogos érdek megszűnéséig

elektronikusan, betáplálás manuálisan, nyilvántartási rendszerbe történő rögzítés automatikusan

érintettek

 

Weboldalra történő bejelentkezéssel kapcsolatos adatkezelés összefoglaló táblázata

Cél

Jogalap

Érintettek

Adatkategória

Időtartam

Mód

Forrás

a weboldalra bejelentkező érintettek azonosítása, jogosultságainak biztosítása, ellenőrzése

önkéntes hozzájárulás

Minden természetes személy, aki az Adatkezelő weboldalára belép

e-mail cím, jelszó, IP cím

érintett kérésére törlésig, jogos érdek megszűnéséig

elektronikusan, automatizáltan, titkos csatornán keresztül

érintettek

 

Weboldalon (webshopon) keresztül történő megrendeléssel kapcsolatos adatkezelés összefoglaló táblázata

Cél

Jogalap

Érintettek

Adatkategória

Időtartam

Mód

Forrás

a megrendelés leadása, valamint a kapcsolattartás

Fogyasztó esetén a megállapodás, kapcsolattartók adatainak kezelése jogos érdeken alapul

Minden természetes személy, ideértve szervezet nevében eljáró kapcsolattartót is, aki az Adatkezelőtől terméket (szolgáltatást) rendel

Regisztráció és bejelentkezés során kezelt adatok, továbbá a megrendelés tárgya, megrendelés időpontja, IP cím

Visszautasításig vagy 8 évig, mert számviteli bizonylat alapját képezi,

Elektronikusan, feldolgozás manuálisan történik

Érintettek

 

Érintetti (törzsvásárlói) nyilvántartással kapcsolatos adatkezelés összefoglaló táblázata

Cél

Jogalap

Érintettek

Adatkategória

Időtartam

Mód

Forrás

érintettek azonosítása, jogosultságainak (kedvezményeik) megadása és ellenőrzése, az érintettek tájékoztatása a kizárólag törzsvásárlóknak szóló kedvezményekről, akciókról, egyebekről, kapcsolattartás

önkéntes hozzájáruláson alapul, vagy

megállapodáson alapul vagy

jogos érdeken alapul (ha az érintett kapcsolattartó/képviselő az Adatkezelővel kötött megállapodásban)

Minden természetes személy, ideértve szervezet nevében eljáró természetes személyt (képviselő, kapcsolattartó) is, aki teljesítette a törzsvásárlóvá válás feltételeit és bekerült az e célt szolgáló nyilvántartásba.

Lásd részletesen az adatkezelés tájékoztatójában/leírásában

a törzsvásárlói szabályzatban meghatározott határidőben, vagy

érintett kérésére törlésig,

adategyeztetés sikertelensége miatt történő törlésig,

érintett halála miatt történő törlésig,

ha Adatkezelő érdeke megkívánja, akkor az érdek megszűnéséig tart. Adatkezelő a nyilvántartást maradandó értékűnek nyilváníthatja, ezért a benne szereplő adatokat nem lehet törölni.

elektronikusan és/vagy papír alapon, manuálisan

érintettek

 

Tovább a 2.oldalra

Nyelvek
Magyar  English  German  
   
Kedves Vásárlónk!
Webáruházunkban fizethetsz Forint vagy Euro alapon is. Áraink az ÁFA összegét tartalmazzák (bruttó árak).
Gyártó
DOBOZ SÉRÜLT Batman:Leg.O.T.D.K#30 modell autó 1:43
DOBOZ SÉRÜLT Batman:Leg.O.T.D.K#30 modell autó 1:43
4,490 Ft  3,995 Ft
Engedmény: 11.02%
Ferrari párna "Fantasy" 50 x 30 cm sárga-piros
Ferrari párna "Fantasy" 50 x 30 cm sárga-piros
11,520 Ft  9,990 Ft
Engedmény: 13.28%
Minyonok ágynemű 140 x 200, 70 x 80/90 cm Minions 2015
Minyonok ágynemű 140 x 200, 70 x 80/90 cm Minions 2015
8,990 Ft  7,490 Ft
Engedmény: 16.69%
Minyonok törölköző 70 x 140 cm Minions 2015
Minyonok törölköző 70 x 140 cm Minions 2015
5,990 Ft  4,490 Ft
Engedmény: 25.04%
DOBOZ SÉRÜLT BAT-POD Plastic modelkit 1:25
DOBOZ SÉRÜLT BAT-POD Plastic modelkit 1:25
7,890 Ft  7,390 Ft
Engedmény: 6.34%
Közösségi oldalaink

A Facebook Like Box megjelenítéséhez el kell fogadni az oldal süti szabályzatát. Ehhez kérjük kattints
a "Megértettem" gombra.
Köszönjük!